BAKVERK

Våra goda bullar bakas varje dag, hela dagen. Vi har något för alla. Från saftiga kanelbullar till smöriga vallmosnurror och knäckig toscakaka. Prova en i taget eller allt på en gång, livet är för kort för att vela!

  • Stortsäljaren! Gjord på en klassisk vetedeg med kardemumma och sen fylld med smör, socker och slutligen penslad med ägg och toppad med kardemummasocker.

  • En klassisk vetedeg som innehåller kardemumma och en smörig kanelfyllning. Kanelbullarna blir penslade med ägg och toppade med pärlsocker.

  • Vår extra allt med lite extra! En smördegsbotten som förbakas och sedan bres med remonce, en smörig mandelsmet. Därefter kombineras den med en wienerkringla med samma goa fyllning. Bakverket fylls med vaniljkräm och toppas med hyvlad och rostad mandel. MUMS!

  • Den goe socker- och vaniljbullen som är gjord på en karlsbaderdeg, dvs en vetedeg med extra mycket smör och ägg i degen. Bullen penslas med smällt smör och doppas i strösocker innan den får lämna bageriet. Försök att äta hela utan att slicka dig runt munnen.

  • En klassisk croissant bakad med mycket smör. Lite extra tid i ugnen ger croissanten en härligt smörig och spröd känsla från första till sista tuggan.

  • En smörig croissant som blir inrullad i precis rätt mängd av mörk härlig choklad.

  • Denna lite karamelliserade snurra är i grunden en croissantdeg som det bres en smör-, socker- och vaniljfyllning och täcks med vallmofrön. Den rullas ihop innan den skärs upp i lagom bitar som därefter doppas i vallmofrön innan den åker in i ugnen.

  • En klassisk chokladboll med havre som rullas i smält choklad och täcks med riven kokos.

  • Med samma sorts mördeg som till chokladfondanten och med botten av toscakakan som fyllning blir denna bakelse en fantastisk kombination av smörighet och krispighet. Farmors favorit!

  • Ett av våra bakverk som bakas utan gluten men dock kan innehålla spår då allt bakas i samma rum och i samma ugnar. Har en smörig mazarinbotten som toppas med en karamelliserad blandning av valnötter, hasselnötter, pistagenötter och mandel.

  • En härlig blandning av riven kokos, smör, ägg och ibland även med choklad eller saffran (kring jul). Helt handgjorda av våra bagare, inga former alls. Otroligt men sant!

  • Vår holländska chokladkaka har en botten gjord på mörk choklad som efter att den fått svalna toppas med en mäktig chokladtryffel. Bakas precis som toscakakan, utan mjöl.

  • En extra smörig mördeg som rullas i hyvlad mandel och läggs i en form, för att inte smula sönder, innan den fylls med sylt.

  • Bästa kombon mellan hallon, citron och mandelmassa.